Nikon Coolpix AW120 Outdoor Digitalkamera Kamera

21.10.2019 - 06:22

Nikon Coolpix AW120 Outdoor Digitalkamera Kamera

23.10.2019 - 00:35

AW: Nikon Coolpix AW120 Outdoor Digitalkamera Kamera

IDP (WhatsApp …… ((+4915216980991))) daje vam mir kada istražujete svijet. Pomoć na mreži fuhrerscheinonlinekaufen.net


Vaš IDP je putni dokument koji reguliraju Ujedinjeni narodi. Potvrđuje da ste vlasnik važeće vozačke dozvole u vašoj zemlji podrijetla. Raseljena lica su uvjet za vozila u mnogim zemljama i mogu vam pomoći ako naiđete na potrebu identifikacije ili pomoći lokalnih vlasti.

Vaš IDP je važeći oblik identifikacije u više od 150 zemalja širom svijeta i sadrži vaše ime, fotografiju i podatke o vozaču na 12 najraširenijih jezika na svijetu - to je razumljivo većini lokalnih dužnosnika i vlasti zemalja koje posjetite ,

Ni na koji način ne umanjuje obvezu vlasnika prema važećem vozačkom vozačkom i putovničkom vozilu s njima u svakom trenutku tijekom vožnje u inozemstvo. Važeći IDP ne dopušta vam vožnju ako istovremeno ne imate važeću vozačku dozvolu i putovnicu vaše izvorne države.

Kontaktirajte putem e-maila: =========== [email protected]

web stranica ....................... www.buydocsonline247.com

Web stranica ……………………. fuhrerscheinonlinekaufen.net

E-mail ...................... [email protected]

WhatsApp …………………… .. ……… (((+49 15216980991))


odredbe

Direktiva Vijeća Europske unije 91/439 / EEZ usklađuje kategorije vozačkih dozvola među državama članicama i uspostavlja dva modela vozačke dozvole Zajednice, jednu papirnatu verziju i jednu verziju plastične kartice. Nadalje uspostavlja obavezni test znanja (teorije) i test vještina i ponašanja (praktičan) koji se moraju uspješno položiti prije nego što se pojedincu ponudi vozačka dozvola. Također zahtijeva od pristupnika da ispunjava minimalne standarde tjelesne i mentalne sposobnosti za vožnju. Direktiva određuje minimalnu dob za vožnju različitih vrsta vozila i uspostavlja progresivan pristup u kategorijama A, C i D, od lakih do većih ili snažnijih vozila. Direktiva predviđa da je u državi članici koja je izdala dozvolu potrebno imati uobičajeno prebivalište.

Za podnošenje zahtjeva za vozačku dozvolu automobila (kategorija B), kandidat mora imati najmanje 18 godina. Prvo moraju pohađati tečajeve prve pomoći i položiti test vida. Za polaganje teorijskog ispita potrebno je dobiti učenikovu dozvolu / licencu koja vrijedi dvije godine. To omogućuje vlasnicima da upravljaju automobilom samo ako ih prati osoba, stara 23 ili više godina, koja ima punu vozačku dozvolu najmanje tri godine. Prije polaganja praktičnog ispita kandidat mora pohađati 10 sati teorije o „upoznavanju s cestovnim prometom“. Praktične vozačke lekcije nisu zakonski potrebne, ali se smatraju de facto preduvjetom za polaganje praktičnog ispita kod državnog službenika ispitivača vozačkih ispita. Nakon položenog praktičnog ispita izdaje se probna vozačka dozvola na tri godine. Da bi nakon ove tri godine dobio potpunu, neograničenu vozačku dozvolu, kandidat ne smije počiniti teški prometni prekršaj i pohađati dva dana daljnje vozačke obuke.


Kontaktirajte putem e-maila: =========== [email protected]

web stranica ....................... www.buydocsonline247.com

Web stranica: ……………………. fuhrerscheinonlinekaufen.net

E-mail ...................... [email protected]

WhatsApp ……………………. ……… (((+49 15216980991))

Neuer Kommentar
Zum Verfassen von Kommentaren bitte anmelden oder registrieren.

Nach oben